Jochen Leën heeft een diepgaande passie voor bijzondere edelstenen

Liefde voor detail en pure afwerking dragen bij tot de ontwikkeling van zijn merk

Woensdag 11 november 2015


Mandarijn granaat, paraïba toermalijn en alexandriet zijn edelstenen waarvoor Jochen Leën een diepgaande passie heeft. Zowel in België als internationaal zijn zijn exclusieve creaties en hedendaagse stijl gewild bij kenners en liefhebbers met oog voor kwaliteit. Ook Jochens liefde voor detail en pure afwerking dragen bij tot de ontwikkeling van zijn merk. In de Lanakense bossen ligt het gerenommeerde Relais & Chateaux La Butte aux Bois, steeds vaker ziet men hier internationaal cliënteel speciaal voor een juweel van Jochen Leën komen. Uitbreidingsplannen om een aangepast juwelensalon te creëren voor liefhebbers van mooie dingen zijn hier dan ook opgenomen in de planning. Met een duidelijke nadruk op kwaliteit. Als lid van de Antwerpse diamantenbeurs verdeelt Jochen zijn tijd tussen Antwerpen, Lanaken en sinds kort ook Knokke en München. Een afwisseling die hij nodig acht om geestelijke vrijheid na te streven en inspiratievol te kunnen leven. Een juweel bespreken doe je dus het beste via een afspraak.


www.jochenleen.net

Lees ook