Afscheid topambtenaar Maastricht

Feestelijke receptie voor Guido Derks

Auteur: Jo Cortenraedt
Woensdag 25 november 2015


Middels een feestelijke receptie heeft de Gemeente Maastricht afscheid genomen van topambtenaar Guido Derks. Hij was directeur Beleid en Stedelijke Ontwikkeling en gold als de motor achter het college van burgemeester en wethouders. Hij was onder meer betrokken bij de overname door de gemeente van het MECC.

Derks wordt vanuit de Provincie Limburg algemeen directeur van IBA Parkstad, het grote project dat tot 2020 een forse impuls moet geven aan de voormalige Oostelijke Mijnstreek. Daar zal hij samen optrekken met curator architect Jo Coenen. Naar verwachting zal Derks in de toekomst ook nog andere verantwoordelijkheden krijgen binnen de provincie. 

Foto's: Olga van Borren

Lees ook