Benefietdiner Fifty One Club Haspengouw

Een culinaire avond met mooie ontmoetingen

Auteur: Jempi Welkenhuyzen
Vrijdag 13 november 2015


Kasteel Alden Biesen in Bilzen vormde het decor voor een topdiner van serviceclub 51 Haspengouw. Zo'n 200 gasten genoten er van een viergangendiner, bereid door topchefs als Jeroen Meus, vertegenwoordigd door Kok-Koen Binkom, Magis Tongeren, de Slagmolen Opglabbeek en Innesto in Houthalen.

Minister van Sociale zaken en Volksgezondheid Maggie De Block en rector Rik Torfs van de KU Leuven hielden een referaat rond e-gezondheid, technologie om onder meer via de gezondheidszorg te ondersteunen of te verbeteren De opbrengst ging naar het Rondoufonds voor Duchenne Onderzoek en naar het Fonds  Palliatieve Zorgen van prof. J. Menten. Maar het was bovenal een culinaire avond met mooie ontmoetingen.

Tekst en foto's: Jempi Welkenhuyzen

Lees ook