Veel aanmeldingen voor culinair ontmoetingsdiner Château Neercanne

Belangstelling voor sfeervol daten in een eeuwenoud kasteel blijkt groot

Woensdag 11 november 2015


Sfeervol en ongedwongen daten in de exclusieve ambiance van een eeuwenoud kasteel, genietend van warmbloedige wijnen en gerechten die je hart sneller doen kloppen. Een formule die blijkt aan te slaan, want sinds Chapeau Magazine ruim twee weken geleden een eerste aankondiging plaatste voor het exclusieve ontmoetingsdiner voor succesvolle singles - op 18 november in Château Neercanne - stromen de aanmeldingen binnen. 

,,Er is erg positief gereageerd op het bericht en er zijn al veel aanmeldingen van zowel mannen en vrouwen, overwegend in de leeftijd van 40 tot 65 jaar”, zegt Marjon Smeets van relatiebemiddelingsbureau Date for 2, die de bijzondere avond organiseert in samenwerking met directeur Peter Harkema van Château Neercanne. ,,Het gaat erg hard, maar is nog plek voor een aantal mannen. Ik zou dus alle leuke single mannen willen oproepen om niet ‘fashionable lang’ te wachten met reageren.  Grijp deze unieke kans op een ontmoeting met deze succesvolle dames in een ongedwongen sfeer!” 

Het ontmoetingsdiner op 18 november is de eerste in een reeks. ,,De culinaire date is bedoeld voor alleenstaanden die te leuk zijn om alleen te blijven en die ervoor open  staan om in een bijzondere setting andere leuke singles te ontmoeten”, verwoordt Marjon Smeets de gedachte achter de speciale ontmoetingsavond. ,,Het gaat dus om gelijkgestemden met wie je in het weekend of na het werk leuke dingen kunt doen. Maar mocht je tijdens het ongedwongen genieten iemand tegenkomen met wie je in een meer persoonlijke sfeer zou willen daten tijdens een romantisch etentje voor twee, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen.”

Leuke singles die de speciale ontmoetingsavond wel zien zitten en zich aanmelden, worden tussen 17.30 uur en 18.00 uur ontvangen met een welkomstdrankje naar keuze. Deze herfsttoost wordt bij wijze van welkom kort ingeleid door. Daarna start het flaneerdiner, ‘een ontmoeting met lekkere gerechten’. Sommelier Dominique Jacobs zorgt voor  passende wijnen.  

De speciale notering is op basis van Ans en Peter hun jubileumarrangement en bedraagt all in 81,84 euro per persoon. Wie erbij wil zijn - of gewoon wat meer informatie wil - kan het beste even bellen met Peter (06-53899257) of Marjon (06-25002774).

Mailen kan natuurlijk ook: directie@neercanne.com of marjon@datefor2.nl

 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen