Winefair & Winewise slaan de handen in elkaar

De innovatieve wijnbeurs wordt ook dit najaar weer georganiseerd in Leuven & Lanaken.

Maandag 5 oktober 2015

De innovatieve wijnbeurs Winefair gaat dit jaar een samenwerking aan met een van de grootste wijnopleiders van België, namelijk Winewise. Samen zetten de partners een unieke wedstrijd op poten waarbij deelnemers dé wijnervaring van het jaar kunnen winnen.

De samenwerking tussen Winefair en Winewise belooft veel goeds! Beide zijn namelijk experts als het aankomt op kwalitatieve wijnen en delen daarbij ook hetzelfde doel, namelijk het grote publiek in contact brengen met kwalitatief hoogstaande wijnen. Het motto beaamt de toewijding van beide partners: ‘Always look on the wine side of life’.

Om deze reden organiseren de partners een mega wedstrijd: ‘Win de wijnervaring van het jaar’. Alle bezoekers van beide beurzen mogen hieraan deelnemen. Op voorhand moeten alle deelnemers via de website een aantal multiple choice vragen invullen. Per beurs worden er twaalf personen geselecteerd die ter plekke een theoretisch en praktisch examen krijgen voorgeschoteld. Beide beurzen hebben elk een winnaar. Allebei de winnaars krijgen een wijnreis een jaar lang proefpakketten, een wijnopleiding en nog veel meer!