Italië e la dolce vita

Het allereerste event van The Scelta Kitchen Club in Italiaanse sferen

Vrijdag 23 oktober 2015

Een exclusieve setting, een topconcert, lekkere Italiaanse wijnen, schitterende gerechten, authentieke Italiaanse recepturen en een professionele bediening. Kortom: Italië e la dolce vita. Op 24 en 25 oktober organiseert het nieuwe initiatief The Scelta Kitchen Club zijn allereerste evenement in Italiaanse sferen.

De schitterende gerechten van top chef Ruud Ververgaard en goedvolle melodieën van dirigent Maurice Luttikhuis en solisten Sef Thissen en Ernst Daniel Smid moeten er voor zorgen dat de gasten een ultieme belevenis krijgen.

Het evenement begint om 18.30 uur in het gebouw van The Scelta Institute in Venlo. De eersterangs kaarten (locatie: voor podium of op balkon) kosten 125 euro en de tweederangs kaarten (locatie: restaurant) 115 euro.


Voor reserveringen en meer informatie kunt u terecht op de site www.thesceltakitchen.com

Lees ook