Belgische Limburgse toeristische sector werkt enthousiast samen

In totaal 157 partners namen deel aan Toerisme Limburg

Donderdag 1 oktober 2015


Meer dan 400 Limburgse professionals uit de toeristische sector verzamelden zich deze week in evenementenlocatie Hangar 58 in Bokrijk bij Genk. Ze maakten er kennis met de plannen van de stichting Toerisme Limburg om de samenwerking in 2016 verder te versterken. Een belangrijke pijler hierin is een model met diverse instapcampagnes in de media en een eigen boekingscentrale.

Dit jaar namen alle 44 Limburgse steden en gemeenten en in totaal 157 partners deel aan het samenwerkingsmodel van Toerisme Limburg. En gedeputeerde Igor Philtjens wil het in 2016 nog beter doen. Ook waarnemend directeur Jan Nonneman wil dat overheden en ondernemers elkaar vinden in de sector van de vrijetijdseconomie. De bijeenkomst werd afgesloten met een receptie waar onder meer Limburgse streekproducten konden worden geproefd. 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen