Italië e la dolce vita, het allereerste evenement van The Scelta Kitchen Club!

Mis de gerechten van top chef Ververgaard en het concert van topdirigent Luttikhuis niet.

Maandag 5 oktober 2015


Een exclusieve setting, een top concert, de lekkere Italiaanse wijnen, de schitterende gerechten, de authentieke Italiaanse recepturen en de professionele bediening is alles waar het komend evenement Italië e la dolce vita voor staat. Op 24 en 25 oktober organiseert het nieuwe initiatief The Scelta Kitchen Club hun allereerste evenement in Italiaanse sferen.

Scelta, uitgesproken als ‘Sjelta’, betekent letterlijk ‘keuze’ in het Italiaans. Dat is wat Scelta zijn gasten wilt aanbieden, namelijk verschillende opties. Scelta heeft drie talenten: Sculta Mushrooms, The Scelta Institute en The Scelta Kitchen. Sculta Mushrooms staat voor het ontwikkelen, produceren en vermarkten van duurzame champignon producten. The Scelta Institute is het unieke ontwikkel –en innovatie centrum voor Scelta Mushrooms. The Scelta Kitchen Club, is eigenlijk het verlengde van The Scelta Kitchen. Binnen deze tak staat professionele verwennerij bovenaan. Dit wordt gecombineerd met goede smaak, gastronomie, gastvrijheid en natuurlijk spetterende party’s.

Het eerste evenement van The Scelta Kitchen Club beaamt al deze fantastisch aspecten. De schitterende gerechten van top chef Ruud Ververgaard en goedvolle melodieën van dirigent Maurice Luttikhuis en solisten Sef Thissen en Ernst Daniel Smid zullen de gasten een ultieme belevenis garanderen.

Het evenement wordt om 18:30 gehouden in het gebouw van The Scelta Institute te Venlo. De eerste rang kaarten (locatie: voor podium of op balkon) kosten 125 euro en de tweede rang kaarten (locatie: restaurant) 115 euro. Voor reserveringen en meer informatie kunt u terecht op de site www.thesceltakitchen.com

Lees ook