Ride & Dine wielertoer

Initiatief van ondernemers met een sterke Limburgse identiteit!

Dinsdag 6 oktober 2015


Afgelopen week vond een Ride & Dine wielertoer plaats van Bizz United. Bizz United is een initiatief van een aantal ondernemers die vanuit een sterke Limburgse identiteit het thema topsport aangrijpen om intermenselijke contacten te versterken.

Bizz United verzorgt op basis van kwaliteit en actualiteit een breed programma van topsport gerelateerde evenementen. Stuk voor stuk creatieve initiatieven waarbij emotie en beleving centraal staan. Deze twee kernwaarden vormen de rode draad die het totaalprogramma van evenementen tot één geheel smeden.

Bizz United onderkent het belang van een gezond Limburgs topsportklimaat en stelt zich mede ten doel hier een positieve bijdrage aan te leveren.

 

Onze fotograaf Luc Hommes maakte enkele foto’s bij de start bij Kasteel Bloemendal waar ook de dames van het Boels-Dolmans Cycling Team, waaronder wereldkampioen Lizzie Armitstead.

 

 

 

Lees ook