De 4 Jaargetijden

Epen

Maandag 26 oktober 2015


De 4 jaargetijden uit de naam van dit hotel-restau­rant ontmoet u op uw bord: chef Mike kiest de oogst van het moment en maakt er smakelijke upgradingen van. Mike is een creatieve chef en een trotse streekgenoot die de ingrediënten liefst dagvers uit de directe omgeving haalt. Van heuvellandkip tot vis uit de Geul.

Speciale wensen worden ingevuld, allergieën en leef­wijzen gerespec­teerd. Vertel dit bij voorkeur bij uw reservering. Geniet in het sfeervolle restaurant in het hart van het bergdorpje of bij goed weer op het comfortabele terras.

Wie optimaal wil genieten van de kwaliteiten van De 4 Jaargetijden kiest het Preuverijmenu: acht kleine gerechtjes die samen een overvloedige maaltijd vormen voor € 25,-. De charmante bediening van Niki en Anita maken uw lunch of diner tot een uiterste aange­name ervaring. 

 

Restaurant Preuverij De 4 Jaargetijden

Wilhelminastraat 43

6285 AT Epen

043 ‑ 455 21 77

www.4jaargetijden.com

Open: keuken: ma - zo 12.00 - 20.30 uur. Gesloten: buiten de vakanties op dinsdag.

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen