Hof van Herstal

Echt

Maandag 19 oktober 2015


In het voormalig gastenverblijf van de Abdij van Lil­bosch worden met passie  steeds heerlijke en eer­lijke producten bereid van ruwe grondstoffen tot ver­fijnde culinaire gerechten. Producten waar mogelijk uit eigen tuin of streek, herkenbaar door de authen­tieke smaken, puur en zuiver.

Meesterkok en registervinoloog Martin, echtgenote en gastvrouw Giny en hun team verwelkomen u graag met persoonlijke aandacht voor een aperitief of een lekker kopje koffie bij de open haard. Een lunch of diner in het restau­rant - en bij goed weer op het terras in het groen - laat u niet alleen genieten van smaakvolle gerechten, maar ook van het prach­tige uitzicht over de landerijen en kastanje­laan.

Het afscheid wordt hier al gauw weerziens!

 

Hof van Herstal

restaurant - hotel

Pepinusbrug 8

6102 RJ Echt

Tel. 0475 - 484 150

www.hofvanherstal.nl

Open: di - vr 12.00 - 14.30 uur, vanaf 18.00 uur, za vanaf 18.00 uur, zo vanaf 12.00 uur

 
Hofvanherstal Info

Lees ook