La Caverne/ Hotel Restaurant Vue

Berg en Terblijt

Donderdag 8 oktober 2015


Het vernieuwde Hotel Vue biedt meer. Een grote, gro­tendeels houten sp­eel­tuin, en vernieuwde park­achtige tuin, meer terrassen en een veelzijdiger kaart. Voor een prix d'amis kiest u eindeloos uit de "Genieten kent geen grenzen"-kaart. A la carte kleine gerecht­jes, zo veel u wenst.

La Caverne biedt elke zondag een Vijf Gangen Grotten­brunch aan in de unieke mergelgrotten, met bijzonde­re koude en warme specialiteiten, deels aan tafel uitge­serveerd en deels in buffetvorm. En dat in een decor met onder andere meer dan 400 fonkelende kaarsen.

 

La Caverne/Hotel Restaurant Vue

Wolfsdries­weg 7

6325 PM Berg en Terblijt

0­43 ‑ 604 06 52

www.hotelvue.nl, www.caverne.nl

Open: Restaurant Vue: dagelijks 12.00 - 21.30 uur, grottenbruch La Caverne: zondag 12.00 - 16.00 uur.