Marco Bicego in Maastricht

En viert het vijftienjarige bestaan van zijn sieradenmerk bij WillyVossen Jewel&Time

Auteur: Elise Crutzen
Vrijdag 9 oktober 2015

Op donderdagavond was de Venetiaanse sieradencréateur Marco Bicego gastheer bij WillyVossen Jewel&Time. Zijn bedrijf bestaat namelijk 15 jaar. En dat wilden Kim Vanhommerig en Sam Wammes, de eigenaars van deze Maastrichtse juwelierszaak, samen met hem vieren. Er werd een VIP avond georganiseerd voor een trouw clientèle, dat duidelijk van heinde en verre kwam.

Ook al vonden deze klanten het fijn om eindelijk de man te ontmoeten achter hun lievelingssieraden, Marco was niet de protagonist van deze sprankelende avond. En ook niet de Italiaanse hapjes en drankjes. Tevens niet de Italiaanse vakman achter de tafel, die de oude bewerktechniek ‘inciso a mano’ demonstreerde -  typerend voor de stukken van Marco Bicego.

Het waren de sieraden die de aandacht trokken. En dan met name de collectie ‘Diamond Lunaria’, vanaf nu in deze kleurcombinatie exclusief in de Benelux te koop bij WillyVossen. Een adembenemende collectie. Eentje die net zoals de rest, voor ongeveer negentig procent in Venetië is gemaakt. Of zoals Marco het zelf noemt: ‘Made in Bicego’.

Het gehele weekend zijn deze bijzondere sieraden nog te bewonderen bij WillyVossen Jewel&Time, Maastrichter Brugstraat 11-13.


Foto: Harry Heuts

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen
 • Magisch Maastricht 2018

  Lees volledig Artikel
  Magisch Maastricht 2018

  Magisch Maastricht 2018

  Kerststad Maastricht op het Vrijthof

 • Jumping Indoor Maastricht 2018

  Lees volledig Artikel
  Jumping Indoor Maastricht 2018

  Jumping Indoor Maastricht 2018

  Topsport tijdens JIM in MECC Maastricht

 • Folie Culinaire

  Lees volledig Artikel
  Folie Culinaire

  Folie Culinaire

  De zesde editie van de exclusieve internationale beurs voor topgastronomie

 • Zangersheide 2018

  Lees volledig Artikel
  Zangersheide 2018

  Zangersheide 2018

  Wedstrijd voor jonge paarden