Kasteel Terworm als trouwlocatie

Open trouwlocatie dag & culinair najaar

Vrijdag 2 oktober 2015


Trouwen op Kasteel TerWorm, is trouwen op een bijzondere locatie! De lange oprijlaan, het  prachtige landgoed, het idyllische kasteel en de romantisch bloeiende Rococotuin vormen het decor van uw huwelijksdag.

Wilt u onze locatie eens bezichtigen? Bezoek Kasteel TerWorm dan op zondag 11 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur tijdens de Open Trouwlocatie Dag. Wij bespreken graag onder het genot van een drankje en hapje de mogelijkheden voor uw huwelijksdag of andere feestelijke gelegenheid.

 

Kasteel TerWorm publiceert dit najaar haar eerste ‘Guide Gastronomique’ met tal van culinaire activiteiten. Zo kunt u tijdens de eerste editie van het ‘Matinée Classique’ op 25 oktober, genieten van Operettezang van Marjolein Bonnema. Tijdens het zondagsmatinée op 22 november passeren de mooiste wildgerechten de revue. In januari wordt er een winterwandeling met roofvogeldemonstratie op het landgoed georganiseerd.

Meer informatie betreffende deze gastronomische kasteellocatie vindt u op de website www.terworm.nl

Lees ook