Zaakvoerders Kasteel de Hoogenweerth slaan hun vleugels verder uit

Exclusief feestvieren op twee unieke locaties

Dinsdag 20 oktober 2015


Horecaondernemers Danny Keppels en Martin Hendricks hebben sinds januari 2015 een nieuwe uitdaging: de zaakvoering van Kasteelhoeve de Grote Hegge in het witte stadje Thorn. 

De twee zijn trots op de uitbreiding van hun zaak. ,,Sinds een jaar of vier staan we aan het roer van Kasteel de Hoogenweerth bij Maastricht en de Hoogenweerth Suites, het hotel dat is gevestigd in het koetshuis van het kasteel”, vertelt Martin Hendricks. ,,Eind vorig jaar hebben we tegen elkaar gezegd dat we klaar waren voor de volgende stap, een nieuwe zaak.” 

,,Maar die nieuwe zaak moest zich wel in Limburg bevinden, dat was vanaf het begin af aan duidelijk”, vult compagnon Danny Keppels aan. De twee zijn er duidelijk trots op hun  vleugels uit te slaan op horecagebied in Limburg. 

Op dit moment staat de teller dus op twee unieke locaties in Limburg. In Maastricht Kasteel de Hoogenweerth en in Thorn Kasteelhoeve de Grote Hegge. ,,Wat de toekomst brengt weet niemand, we staan overal voor open, maar gefundeerd groeien, dat is het allerbelangrijkste.”

De twee ras-ondernemers en hun teams zijn te benaderen voor allerlei soorten evenementen. ,,Vergaderingen en bedrijfsfeesten, maar ook privéfeesten zoals huwelijken. Rond deze tijd beginnen de aanvragen voor oudejaarsfeesten, kerstfeesten en nieuwjaarsrecepties weer binnen te stromen.” 

Volgens de beide ondernemers maakt die diversiteit het werk ook zo ontzettend leuk. ,,Elke dag ontmoeten we nieuwe mensen, elke dag schrijven we offertes voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Saai is het nooit!”

Om kennis te maken met Kasteel de Hoogenweerth of met Kasteelhoeve de Grote Hegge bieden Danny Keppels en Martin Hendricks u aan om (onder vermelding van Chapeau Magazine) een eindejaars of nieuwjaarsfeest te organiseren. De kosten voor de locatie worden u dan ter kennismaking aangeboden.

Kasteel de Hoogenweerth

www.kasteeldehoogenweerth.nl

043-3560250

Kasteelhoeve de Grote Hegge

www.degrotehegge.nl

0475-563399 

Lees ook