Bekijk het culturele programma van het nieuwe initiatief 'Leading the South'

Mis het allereerste Philharmonisch Festijn niet

Maandag 12 oktober 2015


Leading the South is het nieuwe initiatief van de philharmonie zuidnederland, het orkest dat tweeënhalf jaar geleden is ontstaan uit een fusie van het Limburg Symfonie Orkest (LSO) en Het Brabants Orkest (HBO). Het initiatief is opgezet om de onderlinge band tussen economie en cultuur in Zuid-Nederland te versterken. Om die reden presenteert de philharmonie zuidnederland een specifiek cultureel programma, met diverse evenementen op unieke locaties, waar ondernemers en vertegenwoordigers uit de culturele sector uit Brabant, Limburg en Zeeland elkaar kunnen ontmoeten.

Het eerste programma van Leading the South omvat het zogeheten Philharmonisch Festijn (op 6 november) en een 'Leiderschapscursus' (op 27 november).

Het Philharmonisch Festijn, een sfeervol muzikaal programma dat omlijst wordt door een exquise diner verzorgd door Maison van den Boer, wordt gehouden in de ateliers van ontwerper Piet Hein Eek in Eindhoven.  

De Leiderschapscursus is volgens de initiatiefnemers ideaal voor een verrijkende kijk op toonaangevend leiderschap. De cursus, waarin vergelijkingen worden getrokken tussen het leiden van een bedrijf en het dirigeren van een orkest, vindt plaats in het Theater aan het Vrijthof.

Voor meer reserveringen kunt u terecht op de website www.philharmoniezuidnederland.nl

Lees ook