Reciprocity Design Triënnale toont beste uit Euregio in Luik

Vorige editie telde 40.000 bezoekers !

Maandag 5 oktober 2015


Vernissages, debatten, workshops, grafische presentaties en nog veel meer. Dat alles valt te zien op de Triënnale voor Design Reciprocity in Luik. Vorige editie telde 40.000 bezoekers en na de aftrap dit weekend valt te verwachten dat dit cijfer nog zal worden overtroffen. Tijdens de opening werden ook de prestigieuze Awards uitgereikt, waaronder de prijs voor de Euregio.  Food en conceptdesigner Chloé Rutzerveld uit Landgraaf werd de gelukkige winnares. Zij kreeg uit handen van gedeputeerde Ger Koopmans een cheque van 5000 euro. Een leuk bedrag dat Chloé zal investeren in haar foodatelier te Eindhoven. Rutzerveld is echt wel booming, want ze mag binnenkort een presentatie geven van 'Edible Growth' in Parijs en ook het West-Vlaamse Roeselare verwacht haar voor een conferentie. Een impressie.

 

Foto's en tekst: Jempi en Anne Marie Welkenhuyzen


Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen