Chapeau 3.0: De 'Mighty Mug'

Per ongeluk je glas omstoten? Dat gaat nu niet meer.

Vrijdag 16 oktober 2015

Kickstarter, het grootste fundingplatform voor creatieve ideeën, is een uitstekende bron om nieuwe projecten te ontdekken. Deze week viel het oog op de 'Mighty Mug Barware'. Een uitvinding die maakt dat je je glas niet meer zomaar kan omstoten.

De Mighty Mug komt in vier verschillende varianten op de markt: een bierglas, een wijnglas, een cognacglas en een glas voor frisdrank. Men zegt wel glas, maar het is eigenlijk gemaakt van kristalhelder plastic. Op hun Kickstarterpagina is zelfs te zien dat het niet breekt als er een auro overheen rijdt. 

Fe52d8be8614f6f8083d9ef9f52c7e45 Original

Het geheim zit 'm in de onderkant van het glas. De zogeheten SmartGrip zorgt ervoor dat het glas zich vacuüm zuigt aan de ondergrond. Het geeft geen tegenstribbelingen als het glas wordt opgetild, maar zorgt er wel voor dat tikjes van de zijkant worden geneutraliseerd. 

Geen wijn of bier meer knoeien op je broek en geen scherven meer hoeven rapen. Dat zijn de pluspunten van het concept. Daarbij komt ook nog eens dat het een kindvriendelijk product is. 

Gifje

Het doel om 5000 dollar op te halen is inmiddels ruimschoots gehaald en dus worden de eerste glazen verzonden in december 2015. Op het moment dat dit artikel werd geschreven stond het project nog 52 uur op de site, voordat ze gaan beginnen met de productie. 

 

Lees ook

Heeft u nog vragen?

Heeft u eerst nog vragen of heeft u hulp nodig bij het invullen van dit formulier?

Bel ons gerust even op: +31 (0)251 - 25 79 24