Succesvolle opening van de eerste Bewei Lounge in Nederland!

Voor een strakker lichaam kan iedereen deze week terecht in Elsoo

Maandag 5 oktober 2015


Eigenaresse Joyce Hameleers en vitaliteitsconsulente Nina Godding ontvingen afgelopen donderdag alle gasten met een warme welkom en een lekker glaasje Prosecco op het prachtige kasteel Elsloo.

De gasten kregen daar een uitgebreide voorlichting van firmaoprichter Marion Joergens. Er werd een exclusieve presentatie gegeven over de effectiviteit van het vitaliteitconcept van Bewei. Tijdens de presentatie werd het duidelijk hoe het Bewei systeem het lichaam vormt en zichtbaar jonger maakt.

Het nieuwe bodyforming-systeem kent steeds meer succes. Momenteel zijn er al 150 Bewei locaties actief! Vanaf deze week kan iedereen terecht op de Bewei Lounge in het Business Park Stein 106, te Elsloo. 

Lees ook