De geheime tuin van Landgoed Heerdeberg

Exclusief voor bruidsparen die elkaar op een heel bijzondere locatie eeuwige trouw beloven

Vrijdag 2 oktober 2015


Vlakbij Maastricht ligt een magische plek. Goed verstopt op een beboste mergelhelling.  Je bereikt hem via een verscholen pad dat omzoomd wordt door uitbundig groen. De warmgele gloed van de mergelwand wijst je de weg. Daar is het! De geheime tuin van Landgoed Heerdeberg. Exclusief voor bruidsparen die elkaar op een heel bijzondere locatie eeuwige trouw beloven.

Even kijken op die bijzondere plek? Dat gaat helaas niet lukken. „Het is niet voor niets een geheime tuin,” lacht José de Goede, eigenares van landgoed Heerdeberg. „Het pad ernaartoe verklappen we alleen aan het bruidspaar. Hun gasten leiden we via een trap naar dit prachtige, verscholen plekje.”

Ontspannen
De geheime tuin is een officiële trouwlocatie. José: „Je kunt je hele trouwdag bij ons vieren zonder dat het hele gezelschap zich steeds moet verplaatsen. Dingen mogen uitlopen. Je hoeft niet op de klok te letten omdat je op tijd ergens moet verschijnen. Dat is heel ontspannen.”

Intiem en super persoonlijk
Trouwen in de geheime tuin is heel intiem en super persoonlijk. Een klein, hecht en goed op elkaar ingespeeld team zorgt dat alles naar wens verloopt. „Naar jouw wens dus,” vertelt José. „We kennen geen standaardarrangementen, daarom bespreken we alles tot in de puntjes met het bruidspaar. Tijdens die gesprekken leer je elkaar goed kennen en dat maakt dat wij ons zelf ook op jouw grote dag gaan verheugen. We willen dat het echt een feest voor iedereen wordt.”

Houten deuren met hartjes erin
De geheime tuin heeft een eigen terras met een barretje en sanitair. José: „De toiletten hebben van die houten deuren met hartjes erin en vanaf het terras kun je over Maastricht heen naar de Sint Pietersberg kijken. Hier serveren we altijd enkele verfijnde hapjes tijdens het proosten na de trouwceremonie. Het diner vindt meestal op de sfeervolle hooizolder plaats en voor het feest hebben we een ruim terras met een houten dansvloer. Mocht het weer tegenvallen, of ga je in de winter trouwen, dan kan alles binnen plaatsvinden.”

Decoraties uit de natuur
José vindt het fijn om de feesten die er op het landgoed gegeven worden, zelf aan te kleden met decoraties die ze uit de natuur haalt. José: „Door de ligging en de historie heeft deze plek al heel veel sfeer van zichzelf. Die accentueer ik met lampions en vuurkorven, bloemen en groen. Met de verlichte mergelwanden krijg je dan een bijna sprookjesachtige sfeer. Veel mensen worden op slag verliefd op deze plek. Net als ik toen ik hier voor het eerst kwam!”

Beeldentuin Heerdeberg | Pater Kustersweg 20 | 6267 NL Cadier en Keer
Tel. 00 31 (0)43 3110052 | https://www.heerdeberg.nl | info@heerdeberg.nl 

 

Lees ook