Horecabeurzen Maastricht goed van start!

FOTOVERSLAG van de eerste dag en het avondfeest Rebelle

Dinsdag 6 oktober 2015


Met 5.700 bezoekers, veel aandacht van de pers en veel positieve geluiden van de 275 exposanten, was de eerste beursdag van de horecavakbeurzen BBB en Folie Culinaire een geslaagd te nomen. Hoogtepunt van de beurs was o.a. het concept de TENT van Herman de Blijker en Hans van Wolde. Maar uiteraard ook de vele hoogstaande gastronomische demonstraties van diverse gerenommeerde chefs op de Folie Culinaire. Met name Alexandre Mazzia, Laurent Delarbre, Matthieu Chaumont en Giovanni Oosters trokken veel bekijks. Ook de Master Classes Wijnproeven van wijnproever/journalist Eric Merny en de wijnpresentaties in het Gault&Millau Theater werden gewaardeerd.
’s Avonds vond nog het BBB Vipfeest plaats in de nieuwe event locatie Rebelle.

Bekijk hier het fotoverslag;

 

Foto’s Harry Heuts en Luc Hommes

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen