WK jonge paarden Zangersheide Lanaken van start

Paardenevenement groeit kwalitatief nog elk jaar

Vrijdag 18 september 2015


Het FEI World Breeding Jumping Championships for Young Horses, zeg maar het WK voor jonge paarden op Zangersheide in Lanaken, wordt ieder jaar professioneler. Chapeau was bij de wedstrijden aanwezig en kwam een aantal bekende Nederlandse relaties tegen, onder wie oud-voetbalinternational Wilbert Suvrijn (Fortuna Sittard, Roda JC en Montpellier), Quote 500-man John Janshen (Janshen-Hahnraths) met zijn vrouw, en Astrid Boetskens, eigenaresse van de exclusieve Maastrichtse tassenzaak Calbasa.

Vanuit België was een delegatie van de gemeente Lanaken aanwezig, maar ook Jackie Jackmaert en Santo Sultano van De Grensgevallen, de Grensoverschrijdende Business Club uit beide Limburgen, gaven acte de présence. Porsche-dealer Ton Hermens uit Veldwezelt was niet alleen standhouder, maar ook bezoeker van het evenement, samen met zijn vrouw.

Eigenaar en oprichter van Zangersheide, Léon Melchior, mag trots zijn op hetgeen dit festijn te bieden heeft. Professionaliteit ten top. Bravo.

Tekst: Armand Vliegen

Foto's: Luc Hommes

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen