Vier Limburgse chefs koken een walking lunch voor het goede doel

Restaurant ONE

Dinsdag 15 september 2015


Op zondag 20 september verzorgen vier jonge Limburgse chefs, verenigd in Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE), een uitgebreide lunch van maar liefst acht gangen. De opbrengst zal gaan naar Culibus, een bus waar topkoks op een leuke manier kinderen leren gezond te koken.

Collega’s Edwin Soumang (ONE, Roermond), Jan Marrees (Bretelli, Weert), Jeroen Trimbos (Jérôme, Valkenburg) en Ralph Hermans (Rantrée, Maastricht) zorgen voor verrassende, onvergetelijke gerechten die gepresenteerd zullen worden met bijpassende wijnen. Zanger Ivo van der Bijl zal de lunches die dag voorzien van gezellige muziek.

Deze lunch, die om 13 uur begint en officieel om 17 uur is afgelopen, wordt gehouden in het moderne restaurant ONE, gelegen in de ECI Cultuurfabriek Roermond.

Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze lunch. Deze kosten 79,50 euro per stuk.

Kijk voor verdere informatie op www.restaurantone.nl. De kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants. 

Lees ook