Historische Lunch bij Toine Hermsen

Hermsen viert 25-jarig bestaan restaurant

Dinsdag 22 september 2015


De vermaarde chef Toine Hermsen vierde het 25-jarig bestaan van zijn zaak in Maastricht met een historische lunch. Tal van zijn leerlingen, die inmiddels de sterren van de hemel koken, waren van de partij. Zoals Margo Reuten,  Erik van Loo, Nico Boreas en Hans van Wolde. Ook de eerste 3-sterrenchef van Nederland, Cees Helder, kwam genieten van een 5-gangen met daarop klassiekers zoals kreeftensoep, kikkerbilletjes en patrijs met zuurkool. Afgesloten werd met een prachtige Sauternes Chateau d’Yquem uit 1987, dat als vloeibaar goud werd gedronken door de gasten.

Cabaretier Youp van ’t Hek, persoonlijke vriend van Hermsen, zong als afsluiting een prachtig lied waarin de boodschap werd meegegeven dat er vooral zoveel mogelijk van het leven genoten moet worden.

 

Foto’s:  Frits Widdershoven 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen