Hugo Haeghens tevreden met gevarieerd programma Theater a/h Vrijthof

'Wij genieten inmiddels een internationale reputatie'

Donderdag 24 september 2015


Het is zijn vijfde seizoen in Maastricht als directeur van het Theater aan het Vrijthof. Hugo Haeghens (56) toont zich tevreden met de manier waarop het theater de laatste jaren is ingebed in de cultuur van stad en streek. Het ideale theater brengt, volgens Haeghens, mensen in beweging en behoort tot de belangrijkste leveranciers van ons denk- en voelmateriaal. Een bevlogen plek, waar reflectie op leven, kunst en samenleving vorm krijgt en met anderen wordt gedeeld. ,,Ik denk dat we een onderscheidend programma brengen voor alle doelgroepen. Daarbij groeien wij samen met deze stad in zowel de ambitie om het internationale karakter van Maastricht te tonen als in het verder ontwikkelen van een gunstig klimaat voor de podiumkunsten. Ons programma geeft hier concreet body aan.” 


Lees meer over dit artikel in editie 5 van Chapeau!

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien,  word abonnee!

De losse Verkooppunten vindt u  hier.

U Kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad.

Lees ook