Lounge 44

Gelegen aan de prachtige haven de "Rosslag" in Herten

Donderdag 24 september 2015


Ongedwongen sfeer

Lounge 44 is gelegen aan de prachtige haven "De Rosslag" in Herten met uitzicht op de skyline van Roermond. In een duidelijke ongedwongen sfeer kunt u genieten in het sfeervolle restaurant of op het prachtige zonovergoten terras. Een jong en enthousiast team staat van woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur voor u klaar.

Specialiteiten

Geniet van een heerlijke lunch, sfeervolle borrel of smakelijk diner. Op de menukaart staan gerechten passend bij het seizoen. In de zomermaanden is het elke woensdag "LOBSTER WEDNESDAY" en er zijn diverse verrassende "FRUITS de MER-avonden".

 

Schoolstraat 44
6049 BN HERTEN
+31 (0)475 212194
www.Lounge44.nl

Poort naar het Zuiden

Een gids van het goede leven in het zuiden met: Hotels, Restaurants, Musea, Winkels

Poort naar het Zuiden

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen