't Veerhuis

Ontmoetingsplaats sinds 1904

Donderdag 17 september 2015


Het meest geliefde plekje van Wessem? Dat is het terras van 't Veerhuis bij mooi weer. Dichter bij het water kun je  niet zitten. Op het grote terras zit je niet aan de Maas, maar zweef je letterlijk erboven. Logisch dus dat je hier een prachtig uitzicht hebt. Bij dit mooie uitzicht serveert 't Veerhuis allerlei lekkers van de kleine kaart. Van een lekkere kop soep tot een gul belegd broodje. Ook alleen voor een verzorgd kopje koffie van Maison Blanche Dael met Limburgse vlaai, een koel glas bier, of een glas wijn ben je van harte welkom. Wil je buiten dineren? Dan ontvangt men je graag op het restaurantterras!


Polstraat 1, Wessem
+31 (0)475-215926
info@veerhuiswessem.nl
www.veerhuiswessem.nl

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen