Bie 't Gruuzekirkske

Terrasgids 10-09

Donderdag 10 september 2015


‘De verborgen parel van Sittard, een absolute aanrader voor een lekkere lunch of een mooi diner. We gaan binnenkort zeker terug!’ Zomaar een passage uit een van de talrijke lovende recensies die op internet te vinden zijn over Restaurant Bie ’t Gruuzekirkske, een bijzondere eetgelegenheid in een van Sittards oudste rijksmonumenten, dat grenst aan het Gruizenkerkje oftewel 't Gruuzekirkske.

Gasten die het restaurant hebben bezocht, zijn vrijwel zonder uitzondering erg te spreken over de authentieke en moderne ambiance, de verrassende gerechten en de eigentijdse wijnen die er worden geschonken. ‘Het personeel was zéér deskundig en erg vriendelijk. Het werd een verwenavond om niet snel te vergeten. Een echte aanrader dus!’, schrijft een van hen.

Restaurant Bie ’t Gruuzekirkske beschikt over een schitterend ruim terras, gelegen onder oude lindebomen, waar de gast terechtkan voor een heerlijk glas wijn of een uitgebreid diner.

De twee chefs van Bie ’t Gruuzekirkske Ivo Gelissen en Lucien Offermarns creëren hier hun eigen gerechten waar passie en kwaliteit vooropstaan. Samen met hun bedieningsbrigade heten ze u van harte welkom en ontvangen u graag Bie 't Gruuzekirkske.

 

 

 

 

 

 

Lees ook