Corsica

Natuurlijke stranden, woeste bergen

Dinsdag 15 september 2015


Zelfs in de drukste periode, augustus, struikel je in Corsica niet over de toeristen, hoewel dat wel de drukste maand is. Zeker dan zijn er heel wat zonzoekers, maar doordat het eiland zoveel aantrekkelijke locaties biedt en aan de andere kant niet tegen dumpprijzen te bezoeken is, blijft het er altijd aangenaam. Het zijn vooral Fransen en Italianen die hun vakantie op Corsica doorbrengen. Ook wel aardig wat Nederlanders, maar niet van het olé olé-soort. En de Belgen hebben die neiging sowieso niet. Duitsers zie je er niet veel. De voertaal is Frans, in alles, dat zorgt voor een zekere selectie. 

 

Lees meer over dit artikel in editie 5 van Chapeau!

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien,  word abonnee!

De losse Verkooppunten vindt u  hier.

U Kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad.

Lees ook

 • Cannes BLog 1

  Cannes blog 1

  Vrijdag 15 mei

  Stormachtige start van filmfestival Cannes

 • Berlijn

  Berlijn

  Maandag 4 mei

  De nieuwe blog van Charlotte-Sophie Heitinga-Zenden