Volvo XC90

De Zweedse Revolutie

Dinsdag 1 september 2015

De tweede generatie Volvo XC90

Reikhalzend is er uitgekeken naar de introductie van de tweede generatie Volvo XC90. Niet zo gek ook, want zijn voorganger heeft twaalf jaar meegedraaid. Volvo heeft die tijd goed gebruikt en met deze nieuwe XC90 laat het bedrijf zijn revolutie los op de wereld. Een nieuw platform, nieuwe motoren, nieuw multimediasysteem. Alles is opnieuw bekeken, bestudeerd en heropgebouwd. Maar de XC90 breekt niet met de huisstijl van het merk.

 

Lees meer over dit artikel in editie 4 van Chapeau!

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien,  word abonnee!

De losse Verkooppunten vindt u  hier.

U Kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad.

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen