10 jaar PXL-Congress [fotoreportage]

Spin-off Hogeschool PXL-Congress

Donderdag 10 september 2015


Afgelopen woensdag 9 september bestond de spinoff van de Hogeschool 'PXL-Congress' 10 jaar! Dit centrum voor levenslang leren en events is de ideale locatie voor congressen, beurzen, vergaderingen, feesten, seminaries en elk ander denkbaar evenement. Het is ook de gedroomde plek voor ontmoeting en kruisbestuiving tussen PXL-studenten en -docenten enerzijds, en professionals uit bedrijfsleven, social profit en overheid anderzijds.Die waren dan ook in grote getale aanwezig op het feestlijk netwerkevent, waar men terugblikte op tien jaar en de visie voor de komende jaren uit de doeken deed, waarna het walking diner zeer in de smaak viel.

 

foto's: Jempi Welkenhuyzen

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen