Veel coryfeeën in 18e editie Preuvenetour

De 18de editie van de Preuvenetour kende veel bekende gezichten

Vrijdag 4 september 2015


De 18e editie van de Preuvenetour door Zuid-Limburg telde veel coryfeeën die meefietsten voor het goede doel. Bekende gezichten op de fiets waren onder meer Jan Smeets, Freek van der Valk, Marianne Vos, diverse kunsthandelaren van TEFAF, Brand-directeur Freek Laeven, senator Joop Atsma, oud-wereldkampioen Hennie Kuiper, oud-voetbaltrainer Sef Vergoossen en vele anderen.

Zij fietsten vanuit Hotel van der Valk in Heerlen naar Megaland voor een ploegentijdrit, en vandaar naar het Kruisherenhotel in Maastricht. Daar werden ze toespraken door burgemeester Annemarie Penn-te Strake. Daarna ging het peleton door naar Hotel Voncken in Valkenburg, om tenslotte te eindigen bij het startpunt in Heerlen.

 

Foto’s:  Luc Hommes

 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen