Drie dagen ambiance op Parkstad Culinair

Parkstad Culinair formule wederom een succes!

Maandag 14 september 2015


De ingezette formule van Parkstad Culinair blijkt een succes. Het paviljoen op het Pancratiusplein wordt druk bezocht en is vooral een trefpunt van mensen uit heel Parkstad en daarbuiten. Vrijdag was het vooral de ‘businessdag’ met veel zakenmensen die bij het genot van een goed glas wijn of een glas fris getapt Alfa-bier aan een aangename vorm van netwerk deden. Ook diverse zakenmensen vanuit Maastricht en de regio Sittard-Geleen waren daarvoor naar Heerlen gekomen, mede om de opening mee te maken die werd gedaan door gedeputeerde Ger Koopmans, ondersteund door de kersverse burgemeester Ralf Krewinkel.

In het weekeinde was Parkstad Culinair een ontmoetingsplek voor jong en oud. Vanwege de keuze voor een gesloten paviljoen met doorkijkdak, hadden de weergoden nauwelijks invloed op het festijn.

 

Foto’s Harry Heuts 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen