Nespresso

VIP at Nespresso Hasselt

Vrijdag 4 september 2015


Sinds kort kunnen de echte coffeelovers ook genieten van hun koffiecultuur in B.Limburg. Daar opende Nespresso, na Maastricht, immers de nieuwste flagstore. Die is gehuisvest in het voormalig 15e eeuwse pand 'De Roos' met de voormalige stadsboerderij op de hoek bij de Markt in Hasselt. Een archtectonische parel waar de dienst Monumenten en Landschappen nauwlettend bij betrokken werd. Tijdens de VIP-Night genoot le beau monde van cocktails, mocktails en lekkere macarons. Die keken reikhalzend uit naar de nieuwe limited editions welke het koffiehuis jaarlijks lanceert. Dat werden de twee ristretto's 'Tribute to Milano' en 'Tribute to Palermo' . De 'Milano' is een blend van arabica variëteiten geworden uit Zuid- en Midden-Amerika, uitgediept door een robusta uit Guatemala, terwijl de 'Palermo' een krachtige blend van arabica- en robustavariëteiten is, afkomstig uit Oost-Afrika. Door en door koffiekunst dus !

 

Foto's: Jempi Welkenhuyzen

Lees ook