Kunstcarroussel Eijsden-Margraten presenteert professionele en niet-professionele kunst en cultuur

Opgelet actieve kunstliefhebbers!

Dinsdag 8 september 2015


Opgelet actieve kunstliefhebbers! In de weekenden van 26-27 september en 3-4 oktober biedt Kunstcarrousel Eijsden-Margraten een breed aanbod aan exposities, muziek en dans. Houd jij van samenwerken, ben je gepassioneerd en wil je graag geïnspireerd worden door kunst, dan is dit het evenement die je moet bijwonen. 

Dit cultureel evenement is opgericht door getalenteerde kunstenaars, de gemeente en Stichting Cultuurzomer Heuvelland en wordt gekenmerkt door 40 kunstenaars afkomstig uit de eigen gemeente. Het hoofdmotto van de culturele gelegenheid is dan ook: van, vóór en dóór de inwoners!

De grote opening vindt plaats op vrijdagavond 25 september 20.00 uur op de locatie Opreij, Holstraat 41 in Margraten. Op dit adres wordt er ook op beide weekenden de grote expositie gepresenteerd. Andere activiteiten, o.a. expositie ‘’wij zijn de wereld’’ en verschillende workshops, vinden plaats in en rond het Ursulinenconvent (Breusterstraat 27) in Eijsden. Voor het complete activiteitenoverzicht is het handig om de site www.kunstcarrousseleijsdenmargraten.nl te raadplegen. 

Lees ook