Beleef de perfecte hotelervaring bij Hotel Groot Welsden

Groot Welsden winnaar van de Eropuit in Eigen Land Prijs

Dinsdag 1 september 2015


Eropuit in Eigen Land geeft elke jaar bezoekers de gelegenheid om online te stemmen op hun favoriete appartement, Bed & Breakfast, bijzondere overnachting, bungalow/vakantiehuis, groepsaccommodatie, hotel, kampeerplek of restaurant. Natuurlijk blijven de winnaars niet onbeloond. Voor de eerste plek bestaat er een trofee, een certificaat en een jaar lang banner op de website www.eropuitineigenland.nl. De tweede en derde prijs bestaat alleen uit een certificaat.

De keuze voor de perfecte hotelervaring viel dit jaar op Hotel Groot Welsden. Dit hotel is gelegen in het prachtige Limburgs Heuvelland te Margraten. Wat Hotel Groot Welsden zo uniek maakt is de typische Engelse inrichting, het vriendelijke personeel en natuurlijk de lekkere gerechten. Niet alleen biedt het hotel een ontspannende ervaring, de omgeving draagt ook zijn steentje bij. Het hotel is namelijk dicht gelegen bij andere accommodaties. Zo kun je er ook bijvoorbeeld golven, wandelen en fietsen in het sfeervolle Heuvelland.                                                                                      

 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen