Folie Culinaire

Internationale gastronomie in MECC Maastricht

Donderdag 17 september 2015


Van 5 t/m 7 oktober kunnen vakmensen uit de horeca in MECC Maastricht genieten van Folie Culinaire drie dagen culinaire gekte, met inspirerende kookdemonstraties door gerenommeerde koks uit binnen- en buitenland. Op het programma staan onder anderen Alexandre Mazzia, Dominique Persoone, Giovani Oosters en Graham Brown. In het nieuwe pop-up restaurant zwaaien Herman den Blijker en Hans van Wolde** de scepter. Na sluitingstijd gaat de culinaire reis door in het gezellige centrum van Maastricht. Tegelijkertijd met Folie Culinaire vindt horecavakbeurs BBB plaats.

Meer informatie: www.folieculinaire.com en www.bbbmaastricht.nl.

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen