Restaurant Derlon

Poort naar het Zuiden 09-09

Woensdag 9 september 2015


In het hart van het oude stadscentrum van Maastricht, aan het sfeervolle Onze Lieve Vrouweplein, vindt u het luxe viersterren Derlon Hotel. Overnacht in één van de 50 moderne Deluxe en Premium Deluxe hotelkamers, suites of city appartementen. Vergaderen kunt u in Forum X, uniek gelegen op het terrein van het Jezuïtenklooster.

Houd uw culinaire evenement (tot 120 personen) onder het huidige straatniveau van Maastricht. Hier, in museumkelder ‘Piazza Romana’, vindt u meer dan 2000 jaar historie. Ook ideaal als vertrekpunt voor uw uitstapje, proeverij of een avondje uit. Uw lunch of diner geniet u in Restaurant Derlon of op het prachtige terras.

Gegevens:
T: +31(0)43-321 67 70
E: info@derlon.com
Facebook: DerlonHotelMaastricht
Twitter: @derlonhotel

Lees ook