Connected Venlo

Grootste kennis- en netwerkevenement van Noord-Limburg zet regio in haar kracht

Dinsdag 8 september 2015


Op dinsdag 29 september vindt er in Venlo een nieuw zakelijk evenement plaats onder de naam CONNECTED. Het initiatief is gericht op het delen van kennis en het bieden van inspiratie. Maar ook op het leggen van nieuwe verbindingen in de regio Noord-Limburg tussen bedrijven, onderwijsorganisaties en lokale overheden. Meer dan 40 organisaties nemen deel en presenteren zich aan de ondernemende regio, waaronder veel deelnemers uit het onderwijs.

Aan bod komen twee actuele onderwerpen, namelijk innovatie en duurzaam ondernemen. Onder meer serie-ondernemer en keynote spreker Leen Zevenbergen vertelt hoe hij duurzaam ondernemen succesvol toepast. Het programma biedt een dag vol inspirerende seminars, rondetafelgesprekken over regionale actualiteiten, workshops, een interactieve beursvloer en netwerkmomenten.

Het initiatief is afkomstig van De Maaspoort, Ria Joosten en 25/07 Marketing & Events en wordt ondersteund door hoofdsponsor Rabobank Venlo e.o. en vele andere partners. Toegang tot het evenement is gratis. De organisatie verwacht meer dan 500 bezoekers. Informatie over het programma met meer dan 20 inhoudelijke sessies is te vinden op www.connectedevent.nl.

Lees ook