Connected Venlo 3

Landelijke aandacht voor ondernemende regio Noord-Limburg

Dinsdag 22 september 2015


Het landelijke radiostation BNR is dinsdag 29 september aanwezig bij het kennis- en netwerkevenement CONNECTED in De Maaspoort in Venlo. Tijdens het programma BNR Gangmakers, een opinieprogramma voor en door ondernemers, worden actuele ontwikkelingen met ondernemers uit de regio besproken. Het programma is interactief dus ook toehoorders die ter plaatse aanwezig zijn kunnen in het programma meepraten. De uitzending wordt opgenomen en op woensdag 30 september om 19.00 uur uitgezonden op BNR Radio.

CONNECTED biedt op 29 september een breed scala aan seminars met onderwerpen die regionaal actueel zijn en vakinhoudelijke verdieping. Het evenement heeft als doel de samenwerking in de regio te bevorderen en het versterken van de regio, door kennis en inspiratie te bieden en nieuwe contacten te stimuleren. Het evenement wordt voor de eerste keer georganiseerd en heeft alle stand- en presentatieruimtes verkocht. Meer dan 40 partners presenteren zich aan het publiek, dat zich nog altijd kan inschrijven voor een gratis bezoek via de website www.connectedevent.nl.

Lees ook