Connected Venlo (2)

Thema's CONNECTED vallen in de smaak

Dinsdag 15 september 2015


Al 500 inschrijvingen voor themadag over vernieuwing

De organisatie van het groots opgezette kennis- en netwerkevenement CONNECTED heeft inmiddels al bijna 500 inschrijvingen mogen ontvangen voor de themadag, die plaatsvindt op dinsdag 29 september in De Maaspoort in Venlo. Het evenement is gratis toegankelijk. Het heeft tot doel om kennis in de regio te delen en nieuwe verbindingen te leggen tussen ondernemers, overheden en onderwijsorganisaties. Het hoofdthema’s is: innovatie en duurzaam ondernemen.

Een van de inspirerende sprekers is Han Stoffels. De voormalige topman van een internationaal technologieconcern en internetondernemer werkt momenteel aan het in de markt zetten van een vernieuwende startup. Tijdens CONNECTED vertelt hij over zijn ervaringen in het af te leggen traject , dat begint met een innovatief idee en dat uiteindelijk leidt tot markttoetreding.

Verder zijn er startups die hun nieuwe of vernieuwde diensten presenteren en krijgen bezoekers informatie over de financieringsmogelijkheden van innovaties. De drie laatste winnaars van de Venlose Lodewijk van der Grinten-ondernemersprijs geven uitleg over innovatief en succesvol ondernemerschap.

Tevens zijn er presentaties over trends en ontwikkelingen in diverse sectoren, die volgens de sprekers nieuwe uitdagingen en kansen met zich meebrengen.

Het netwerkevenement heeft ook veel te bieden voor beleidsmakers die zich bezighouden met personeel en organisatie. Er zijn seminars over het binden van talent aan je organisatie, strategische personeelsplanning, vernieuwingen in het arbeidsrecht, Euregionale kansen voor MKB'ers en mbo-talenten en mogelijkheden om verbindingen te leggen tussen studenten en bedrijfsleven.  

Meer informatie is te vinden op de website van CONNECTED www.connectedevent.nl

Lees ook