Kom luisteren naar het spannende benefietconcert ‘Muziek uit het Hart’!

Spectaculaire samenwerking tussen topmusici en een harmonie.

Maandag 28 september 2015

Op dinsdag 13 oktober wordt er om 20:00 uur in het Theater aan het Vrijthof een benefietconcert gegeven onder leiding van dirigent en klarinettist Jan Cober. Een groep topmusici, met onder andere Gé Reinders, Pascal Pittie, Claudia Couwenbergh, zullen samen met de succesvolle Koninklijke Harmonie Sainte Cécile uit Eijsden ervoor zorgen dat ‘Muziek uit het Hart’ een onvergetelijk concert wordt.

Het concert is niet alleen bijzonder vanwege zijn samenstelling, maar ook vanwege het doel. Alle opbrengsten van het concert zijn namelijk bestemd voor onderzoek in het Maastrichtse UMC+. Het onderzoek ontfermt zich over het voorkomen en behandelen van plotselinge hartdood en reanimatieonderwijs.

Kaarten voor dit benefietconcert kosten 33 euro en zijn te verkrijgen via www.theateraanhetvrijthof.nl of aan de balie van het theater. Er zijn ook VIP-kaarten (inclusief hapje en drankje) verkrijgbaar. Deze kosten 99 euro. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met HFL Hart- en vaatziekten via telefoon 043 – 407 73 63 of mailen naar info@hfl.nl.

 

Lees ook