Chato d’Eau 2015: meer dan een geslaagd feestje.

The Kings of Pop knalde het dak eraf!

Maandag 28 september 2015


Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Chato d’Eau plaats. De 22ste editie van dit feest werd echter dit keer niet op een boot gevierd maar op het prachtig landgoed van Kasteel Pietersheim. De Belgische journaliste en presentatrice Annemie Ramaekers had de eer het feest te presenteren.

Fifty-One Club Mosae, een onafhankelijke service club, organiseert elk jaar dit spetterend feest waarbij de focus ligt op vriendschap, respect en verdraagzaamheid. Ook dit jaar was het feest succesvol. Het dak vloog eraf met partyband The Kings of Pop. Tijdens de sfeervolle avond konden de gasten onder andere genieten van exclusieve hapjes van Traiteur Jeurissen in Bilzen, de lekkerste gin-tonics van GinTin en de bijzondere whisky’s van slijterij The Whiskyfriend uit Sittard.

Dat alle opbrengsten naar het goed doel gaan, maakte het feest extra speciaal. De opbrengsten worden gedoneerd aan de Sint-Vincentiusvereniging in Lanaken. Deze vereniging zet zich in voor kansarmen in Lanaken.

 

 

 

 

 

Lees ook