Herberg Sint Brigida

Terrasgids 03-08

Maandag 3 augustus 2015

In de dorpskern van het authentieke Noorbeek ligt, onder een grote lindenboom het terras van Herberg Sint Brigida. Het terras is versierd met vier schitterende antieke kroonluchters die het terras 's avonds romantisch verlichten. De kroonluchters, ontworpen door Jonathan Wanders Design, zijn uniek en worden de parels van Noorbeek genoegd. 

Op het terras van Brigida kunt u genieten van een pure Franse keuken, de mooiste wijnen en verfrissende bieren. Voor de lunch is de salade Brigida aan te raden. Wandelt u liever voor het eten? Vraag dan bij Herberg Sint Brigida naar een mooie wandelroute. Tot snel! 

 

Dorpstraat 36
6255 AN Noorbeek
T: +31 (0)43 457 13 47
E: info@herbergsintbrigida.nl
www.herbergsintbrigida.nl

 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen