State of Art

Boetiek | Brandstraat 29, 6131 CS, Sittard, Nederland

Woensdag 12 augustus 2015


In de gezellige binnenstad van Sittard vindt u onze State of Art Store van 200 vierkante meter. ' De State of Art Store in Sittard is een warme sfeervolle winkel met de grootste State of Art Racing-collectie van de Euregio. Om de klassieke sfeer van de autosport extra te benadrukken staat er in de winkel een Porsche 356 uit de State of Art Classic Porsche-collectie. Door de uitgebreide parkeermogelijkheden achter de winkel hoeft u niet ver te lopen voor een bezoek. Bent u op zoek naar kwaliteit met een bourgondisch tintje, kom dan eens langs. Een vriendelijk, servicegericht en enthousiast team staat voor u klaar.

 

Brandstraat 29
6131 CS Sittard
T: +31 (0)46 744 00 26
www.stateofart.com

Lees ook