Restaurant Vanille

Preuvenemint 2015

Dinsdag 25 augustus 2015

Peter van Rooij staat met Restaurant Vanille al voor het 9de jaar op ’t Preuvenemint, samen met Sauter Wijnen. Voor Peter is ’t Preuvenemint “een mooie mogelijkheid om de zaak Vanille te profileren en diegenen die Vanille nog niet kennen, kennis te laten maken met het restaurant en de keuken.” Wat maakt het Preuvenemint volgens Peter zo populair? “De ongedwongen sfeer: niets hoeft, alles kan is het motto.” En wat moeten we preuve bij Vanille? “Het liefst alles natuurlijk, aangezien de gerechten een afspiegeling zijn van hetgeen wij in Eijsden bieden. Dat is volgens mij ook het belangrijkste: laat zien wat je normaal ook doet en ga geen gekke fratsen uithalen.”

 

Restaurant Vanille en Sauter Wijnen vind je tijdens ’t Preuvenemint op stand #6

 

Lees ook