Coffeelovers

Preuvenemint 2015

Donderdag 20 augustus 2015

Chapeau stelt de komende weken de standhouders voor van het Preuvenemint 2015!

 

Wanneer Albert Berghof van Coffeelovers op ’t Preuvenemint staat voelt hij zich trots op Maastricht. Voor hem is ’t Preuvenemint “een ontmoeting met vrienden en (bijna altijd) de verjaardag van mijn vrouw!” Gaan jullie zelf ook preuve? “Jazeker, we ‘pitsen’ er elke dag wel even tussenuit om zelf te preuve. Dat kan in elke hoek zijn..” Volgens Albert is ‘t Preuvenemint populair omdat het een groot volksfeest is met lekkere hapjes, een goed glas wijn en een lekker biertje binnen handbereik.

Wat moet je absoluut geproefd hebben bij Coffeelovers? “Een espresso voor diegenen die nog even Italië willen beleven, de Coffeelovers cappuccino omdat je die een half uur later nog proeft en natuurlijk onze huisgemaakte bosvruchten cheesecake, onweerstaanbaar!”

 

Coffeelovers vind je tijdens ’t Preuvenemint op stand #10

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen