Moods Puur & Van Melick Food Group

Preuvenemint 2015

Woensdag 12 augustus 2015

Chapeau stelt de komende weken de standhouders voor van het Preuvenemint 2015!

 

Tom Sleijpen van Moods Puur staat al voor het 8ste jaar op ’t Preuvenemint. Voor hem de ideale ontmoetingsplaats “voor jong en oud, rustig en wild, zakelijk en casual!” Hij gaat zeker even langs bij Rebelle en natuurlijk naar de Struys voor de heerlijke Souvlaki! De combinatie van een hapje en een drankje onder het genot van een leuk muziekje maken volgens hem ’t Preuvenemint zo populair. Wat we niet mogen missen bij Moods? “Tja, eigenlijk alles, maar zeker de hamburger van risotto en oma’s draadjesvlees moet je geproefd hebben!

Moods Puur & Van Melick Food Group vind je tijdens ’t Preuvenemint op stand #23

 

https://www.facebook.com/Preuvenemint

Lees ook