PreuveneMeet

Hét netwerkevent van 't Preuvenemint!

Donderdag 13 augustus 2015

Op  donderdag 27 augustus van 15.00 tot 18.00 uur vindt voor de 2e keer op rij de  PreuveneMeet plaats!  Informeel netwerken en tegelijkertijd genieten van exclusieve gerechten, dranken en alle andere geneugten die ‘t Preuvenemint 2015 voor u in petto heeft.

PreuveneMeet biedt de perfecte setting om relaties te treffen, nieuwe contacten te leggen of  klanten uit te nodigen terwijl de restaurateurs van ’t Preuvenemint u verwennen met heerlijke gerechten. Dit alles onder het genot van uiterst zorgvuldig geselecteerde wijnen of een goed getapt glas Brand bier.

Kaarten á € 85,00 (incl. BTW) zijn te bestellen via preuvenemeet@preuvenemint.nl.

Voor dit bedrag kunt u tijdens PreuveneMeet genieten van een keur aan gerechten die door onze hostessen aan u worden uitgeserveerd. Tevens zijn de drankjes tijdens PreuveneMeet in dit bedrag inbegrepen.

Wij zien er naar uit om u te verwelkomen tijdens PreuveneMeet!

Indien u een groot aantal kaarten wilt bestellen of vooraf een factuur wenst, kunt u contact opnemen via preuvenemeet@preuvenemint.nl. Wilt u na 18.00 uur nog doorgaan met Preuve, bestel dan uw PreuveneLappen online via preuvenemint.nl/preuvenelappen.

 

Lees ook