Château st. Gerlach

Poort naar het Zuiden 19-08

Woensdag 19 augustus 2015


Kan het mooier? Het weergaloos aantrekkelijke Geuldal, het schitterende natuurgebied Ingendael, de eigen uitgestrekte parken, de stijlvolle baroktuinen, een boerenkruidentuin, een hoogstam fruitarboretum, een rozenhof, een groentetuin, een wijngaard. Al dit fraais alleen maakt Château St. Gerlach tot dé gekende buitenplaats van Maastricht. Een unieke plek om even te ontsnappen aan de alledaagse hectiek. Laat u zich op hoog niveau verwennen! 

In de historische bouwwerken op het landgoed zijn een prachtig hotel met een 58 luxueuze hotelkamers en suites, 39 hotelappartementen, een à la carte restaurant, een bistrot, Spa & Wellness St. Gerlach, een zwembad en diverse zalen en salons voor bijeenkomsten gevestigd.

Château St. Gerlach is lid van Relais & Chateaux en Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

logo -- Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants

 

Tel. : +31 (0)43 608 88 88
E-mail : gerlach@chateauhotels.nl

 

Lees ook